BONUSPLAN

Voordelen van ons bonusplan voor uw bedrijf en medewerkers

Bekwaam personeel vinden en behouden gaat niet vanzelf. Wilt u graag uw medewerkers motiveren en belonen voor hun harde werk? Dan is een fiscaal aftrekbaar bonusplan, ook wel groepsverzekering, een goed idee. Hiermee biedt u uw medewerkers een modern en aantrekkelijk loonpakket, een spaarpotje voor later. Ook zelf geniet u van fiscale voordelen.

  • Waarom kiezen voor ons bonusplan?

Een bonusplan is een groepsverzekering waarmee u uw medewerkers een aanvullend pensioenplan aanbiedt. Geen overbodige luxe, aangezien het onmogelijk is dezelfde levensstandaard aan te houden na de actieve loopbaan met slechts het wettelijke pensioen. Onze groepsformule biedt een oplossing voor uw personeel, en zorgt ervoor dat u hun talent aan uw bedrijf blijft binden. Bovendien motiveert u niet enkel uw personeel, maar houdt u zelf ook de loonkost in handen.

  • Wat waarborgt ons bonusplan?

Wanneer uw medewerker de pensioenleeftijd bereikt, volgt onze uitbetaling van het aanvullend pensioenkapitaal. Het jaarlijkse bedrag van deze bonus kunt u op voorhand vastleggen, maar kan tevens ieder jaar worden aangepast. Ook bent u niet verplicht ieder jaar een bonus te voorzien en kunt u de bonus toekennen aan de categorie medewerkers van uw keuze. Bij vroegtijdig overlijden van de werknemer wordt het volledige bedrag uitbetaald aan de nabestaanden. Daarnaast zijn aanvullende waarborgen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de vrijstelling van premiebetaling of uitkering van een rente bij arbeidsongeschiktheid.

  • Een aanzienlijke netto winst voor uw bedrijf en uw medewerkers

Zowel voor de werkgever als voor de werknemer is een bonus via een groepsverzekering fiscaal véél interessanter dan een loonsverhoging of een bonuspremie.

U zult verstelt staan van de netto winst!

Meer weten over het invoeren van een bonusplan in uw onderneming? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 03/658 88 88.