Autoverzekering

Hieronder kan u alle autoverzekeringen vinden en uw premie in enkele minuten berekenen.

Aedes logo

Aedes biedt verschillende formules aan binnen de autoverzekering. Kies voor de dekkingen die aan uw behoeften voldoen.

 

 

 

AG Insurance logo

Zorg ervoor dat u en uw wagen altijd goed beschermd zijn met de autoverzekering van AG Insurance. Top waarborgen voor uw autoverzekering.

 

 

AXA logo

Met de autoverzekering van AXA Belgium kiest u de formule die best bij u past. Voeg opties toe aan uw basisdekking en betaal enkel voor wat u nodig heeft.

Baloise logo

Kies voor de Baloise Insurance autoverzekering op maat. Maak een keuze tussen tal van waarborgen waaronder een BA verzekering met mini omnium of full omnium. 

 

 

Brandverzekering

Hieronder kan u alle brandverzekeringen vinden en uw premie berekenen.

AG Insurance logo

Met de brandverzekering van AG Insurance beschermt u uw huis, appartement en inboedel tegen brand, natuurrampen en nog veel andere kosten.

AXA logo

Bent u op zoek naar een brandverzekering om uw woning optimaal te beschermen? De AXA Belgium brandverzekering is veel meer dan enkel brand. Pas uw woningverzekering aan met de opties die u nodig heeft.

 

Baloise logo

De brandverzkering van Baloise Insurance beschermt u tegen tal van risico’s: waterschade, schade door stookolie, storm-, hagel- en sneeuwschade, glasbreuk, natuurrampen, …

 

 

 

Familiale verzekering

Hieronder kan u alle familiale verzekeringen vinden en uw premie in enkele minuten berekenen.

AG Insurance logo

Dankzij de familiale verzekering van AG Insurance beschermt u uzelf en uw huisgenoten tegen onbedoelde schade aan derden. Kies voor AG Insurance en slaap op twee oren als u of iemand die met u samenwoont een foutje maakt.

Baloise logo

Een familiale verzekering van Baloise Insurance beschermt u bij schade die u, uw kinderen, uw huisgenoten of huisdieren veroorzaken bij derden. Bij Baloise Insurance kan u rekenen op ruime dekkingen en hoge verzekerde bedragen.

 

 

Gezondheidsverzekering

Hieronder kan u de hospitalisatieverzekering en tandverzekering vinden en uw premie in enkele minuten berekenen.

DKV logo

DKV biedt u een volledig gamma hospitalisatieverzekeringen dat tegemoet komt aan al uw noden en u verzekeren van de beste zorgen. Kies voor gemoedsrust en geniet de beste bescherming bij DKV.

De beste bescherming bieden aan uw werknemers en tegelijkertijd ook uw financiële risico’s beperken en dit alles binnen de budget van uw bedrijf, dat is mogelijk met de hospitalisatieverzekering van DKV.

DKV logo

Voor tandzorg moet u zelden naar het ziekenhuis, maar het kost veel geld. Bescherm uw mooi en verzorgd gebit met een DKV tandverzekering.

Een mooi en verzorgd gebit is belangrijk voor je gezondheid en je zelfvertrouwen. Maar het onderhoud ervan is vaak een grote hap uit het budget van je werknemers omdat sommige behandelingen veel kunnen kosten. 

DKV logo

Een ambulante verzekering biedt financiële zekerheid wanneer iemand kampt met gezondheidsproblemen.

Bepaalde behandelingen zijn ambulant: dit zijn behandelingen zoals medische raadplegingen, geneesmiddelen, brilglazen of lenzen, kinesitherapie of protheses waarvoor er geen hospitalisatie nodig is. Toch kunnen deze kosten vaak hoog oplopen en hebben uw gezinsleden of werknemers bijgevolg alle baat bij een verzekering die deze ambulante kosten dekt, het hele jaar door.

Bijstandsverzekering

Hieronder kan u de bijstandsverzekeringen vinden en uw premie in enkele minuten berekenen.

AG Insurance logo

Ontdek de verschillende bijstandsformules van AG Insurance.

U kan kiezen tussen de uitgebreide bijstandsservice voor u en uw gezin wereldwijd en uw voertuigen in Europa met de Top Mobility & Travel Assist van AG Insurance.
Top Travel Assist, een uitgebreide bijstandsservice voor u en uw gezin wereldwijd.
De AG Insurance Gezinsbijstand biedt u en uw gezin snelle en efficiënte hulp in geval van ziekte of ongeval.

Baloise logo

Een omniumverzekering voor uw auto maar ook wanneer u de auto van uw ouders, uw vrienden, … gebruikt én enkel voor de duur van reis? Geen probleem!

Travel Safe van Baloise biedt u verschillende waarborgen. Kies enkel voor wat u nodig heeft: bijstand personen, reisbijstand voertuigen, tijdelijk omnium, annulatieverzekering en/of bagageverzekering.

 

 

Europ Assistance logo

Voor een gerust gemoed het hele jaar door. De jaarlijkse Europ Assistance reisbijstand dekt één jaar lang uw reizen in het buitenland (verblijven, citytrips, reizen …). U kan deze combineren met een bijstand aan uw voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering.

 

 

 

Europ Assistance logo

Een zeer complete reisbijstand die u beschermt tijdens één verblijf in het buiteland. De tijdelijke Europ Assistance reisbijstand kan gecombineerd worden met een bijstand aan uw voertuig en een tijdelijke Reisannulatieverzekering. Het tarief houdt rekening met uw bestemming en de exacte duur van uw verblijf.

 

 

Fietsverzekering

Hieronder kan u de fietsverzekeringen vinden en uw premie in enkele minuten berekenen.

 

Aedes logo

Dankzij de Aedes fietsverzekering bent u gedekt in geval van diefstal en beschadiging aan uw fiets. Bovendien laten zij u niet staan bij pech onderweg. Ook aan bijstand is gedacht. Verzeker uzelf en uw fiets naar uw behoeften.

 

AG Insurance logo

Met Top Fiets van AG Insurance vindt u en oplosing op maat voor de bescherming an u en uw fiets. Verzeker uw stadsfiets, elektrische fiets, koersfiets, MTB of ander voortbewegingstoestel tegen diefstal en materiële schade.

 

AXA logo

Verzeker tot vijf (elektrische) fietsen of steps, hoverboards, monowheels, Segway, … dankzij de fietsverzekering van AXA. De fietsverzekering van AXA dekt u bij pech, diefstal of een ongeval.

Omdat u belangrijker bent dan uw fiets, kan u zichzelf ook beschermen met de betalende optie Veiligheid van de fietser.

Baloise logo

Cycle Safe Plus van Baloise Insurance is een verzekeringspakket waarin omnium, diefstal, bijstand en mobiliteitsgarantie inbegrepen zijn.

Bovendien kan u zich nog extra beschermen door een ongevallenverzekering Veilig Gevoel – In het verkeer toe te voegen aan uw  fietsverzekering Cycle Safe Plus.

Overige verzekeringen

Hieronder kan u uw premie in enkele minuten berekenen.

Dierenverzekering

santévet logo

Als dierenliefhebber wil u uw hond of kat beschermen tegen ziekte, ongeval…Een dierenverzekering van Santévet helpt u bij het verlichten van eventuele dierenartskosten. Kortom, de verzekering om uw huisdier de beste zorgen te geven, wat de omstandigheden ook zijn.

Uitvaartverzekering

Dela logo

 Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie financiële zorgen bespaart. Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt standaard ook met de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo krijgt uw familie tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen.

Ongevallenverzekering

AG Insurance logo
Financiële bescherming na een ongeval in je privéleven.
 
Je Familiale vergoedt schade aan anderen. Met Top Ongevallen bescherm je ook jezelf en je gezin bij een ongeval met letsels in het privéleven.

Cyber Safe Gezin

Bent u online opgelicht en worden er betalingen uitgevoerd met uw gegevens? Wordt uw kind online gepest? Wordt uw onlineaankoop verkeerd of helemaal niet geleverd of blijkt uw vakantiewoning niet te bestaan? Wordt uw foto zonder uw toestemming gebruikt?

De Baloise Cyberverzekering bij cyberpesten, hacking, phishing en online oplichting. 24/7 bescherming van uw gegevens en alarm bij diefstal van uw gegevens.

Event Safe

Organiseert u een barbecue voor de buurt, een galabal voor de klasgenoten, een uitstap in groep, een tentoonstelling, een sporttornooi, een kamp, een kerstmarkt of halloweenfeestje? 

Loopt er iets mis en bent u verantwoordelijk als organisator? Bent u of een van de vrijwilligers gekwetst? Met de oplossingen in de Baloise eventverzekering krijgt u er alvast een stukje gemoedsrust bij.

 

 

Ongevallenverzekering

De verzekering Veilig Gevoel van Baloise Insurance beschermt u en/of uw gezin tegen ongevallen. U bepaalt voor welke ongevallen en kapitalen u zich wil verzekeren.

Bescherm u als autobestuurder, fietser, voetganger, passagier, in het openbaar vervoer,… Ook voor ongevallen thuis, wanneer u sport of u een hobby beoefent.

 

Bescherming Overlijden

AG Insurance logo

U kunt zich niet voorbereiden op alle gebeurtenissen van het leven. Maar er bestaan oplossingen om uw dierbaren en/of uw onderneming financieel te helpen mocht er met u iets gebeuren.

AG Insurance helpt u beschermen wat u dierbaar is: uw familie, uw onderneming.

 

 

 

Pensioen- en langetermijnsparen

AG Insurance logo

Er bestaat intussen geen twijfel meer over: met uw wettelijk pensioen alleen kan u uw levensstandaard niet behouden als u met pensioen gaat. Bouw een aanvullend pensioen op en geniet een fiscaal voordeel.

AG Insurance biedt u mogelijkheden die u helpen om de kloof tussen uw laatste loon en uw wettelijke pensioen te overbruggen.

 

Pensioen voor zelfstandigen

AG Insurance logo

Er bestaat intussen geen twijfel meer over: als zelfstandige kan u met enkel uw wettelijk pensioen uw levensstandaard niet behouden als u met pensioen gaat. U kan uw toekomst beschermen met een aanvullend pensioen.

Ontdek de oplossingen van AG Insurance om u te helpen die kloof te overbruggen en uw levensstandaard te behouden als u met pensioen gaat.

 

 

Invest – Simulatietool

AG Insurance logo

 

Wilt u uitgebreid advies, een oplossing op maat of heeft u vragen over onze producten?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen. Of bel met een van onze adviseurs.
phone 03/271 08 00